• Stina Wahlsten

Ympäristö, tasa-arvo sekä yrittäjyys ja työllisyysTASA-ARVO

Haluan elää Euroopassa, jossa kaikilla on tasavertaiset ihmisoikeudet riippumatta sukupuolesta, seksuaalisesta suuntautumisesta ja alkuperästä. Euroopan Unionilla on keskeinen rooli tasa-arvon edistämisessä maailmalla. EU:lla tulee myös olla tiukempi linja jäsenvaltioita kohtaan jotka eivät kunnioita kaikkien ihmisten välistä yhdenvertaisuutta.


YRITTÄJYYS JA TYÖLLISYYS

EU:n sääntely ja kauppapolitiikka vaikuttaa vahvasti myös Suomen talouteen. EU:n tulee mahdollistaa kasvua poistamalla esteitä kaupankäynnille ja antamalla yrityksille mahdollisuuden myydä tuotteitaan vapaammin Euroopassa ja maailmalla. Siksi minä työskentelen EU:n puolesta, joka tukee vapaakauppaa ja innovaatioita, jotta yritykset pienemmistä maista kuten Suomesta saavat mahdollisuuden laajeta maailmalle.


YMPÄRISTÖ

Ilmastonmuutos on globaali haaste, joka tarvitsee globaaleja ratkaisuja. EU:n on oltava edelläkävijä pitkäjänteisten ja kestävien ratkaisujen kehittämisessä. EU:n on otettava johtava rooli ilmaston lämpenemisen rajoittamiseksi 1.5 asteeseen. EU:n on tuettava vihreää teollisuutta, jossa saastuttaminen on kallista ja kestävät ratkaisut kannattavia.


Muista äänestää! #268

114 views0 comments

Recent Posts

See All